torstai 15. marraskuuta 2012

Kiitokseksi joulukalenteri ja tuikkukortti

Töissä tuli puheeksi, että menen pitämään 4h-yhdistykselle askartelukurssin. Ajatuksissa on pitää joulukoristeiden tekokurssi. Kerään kaikenlaista uusiokäyttöön kurssilla käytettäväksi, esim. wc-paperirullia, ruskeaa paperia, nappeja yms. Työkaveri sitten ilmoitti ilokseni, että hän voisi siivota kaappejaan ja lahjoittaa kurssille materiaaleja. Kiitokseksi hänelle tein joulukalenterin ja toissa yönä innostuin tekemään tuikkukortteja. Edit: Osallistun kalenterilla Paskarteluhaasteeseen #163- Lahja.

Mulla on joulukalentereja jonossa odottamassa, joten tänään pitäis keskittyä niiden tekemiseen ; ) Menee vapaapäivä rattosasti askarrellen ja välillä pitäs piipahtaa vanhempainvartissa lasten koululla. Mitäs tykkäätte kalenterista? Mä en ole jaksanut stanssailla numeroita, vaan olen tulostanut koneella ja liimannut ekopaperille. Siten ei päivälapuista tule kovin painavia, pysyy kalenteri pystyssä.


Paperi oli niin kaunis, että ei tarvinnut muuta (Reprint Puoti-Pikestä).

Leikkasin aaltopahvista sydämen, liimasin tekstin keskelle. Sitten lumiainetta ja ripottelin päälle Diamond Dustia.
Siskon Postista ostamat paperit ja kuusitarra, työkaverin lahjottama nauha.
Työt on aivan eri värimaailmaa. Toissayönä innostuin tekemään Amalian sivuilta löytämällä ohjeella tuikkukortteja. Siskon antamat paperit pääsi käyttöön kun ovat aika paksua paperia. Rusetin tekemistä pitäs harjotella... Ilmotin sitten itseni Päntäneen joulumarkkinoille 25.11., pitäis keretä tehdä sinnekin myytävää : )

6 kommenttia:

 1. Aivan sairaan upea kalenteri!!!! Mulle kävi onnettomuus samalla ku aloin tuijottaa kalenteriasi :))..kaadoin juur teeveden mukiini jonka vieressä on lakunappipussi ja tuijotin kuvaa ja otin namia..paitsi että survoin käteni suoraan kuumaan teemukiin!!! ja sanotaan et naiset voi keskittyä vaik kui monee asiaan samaan aikaan :)))

  VastaaPoista
 2. Auts! Toivottavasti et pahoin polttanu kättäsi ; ) Kiva kun tykkäsit kalenterista. Kaikkea pitää kokeilla, mä oon nyt innostunu tekee kalentereita, joulukortit on jääny kakkoseksi.

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva idea tuo kalenteri!! Kauniita töitä :)

  VastaaPoista
 4. Nämä kalenterisi ovat kyllä niin upeita ja ihanasti toteutettuja!

  VastaaPoista
 5. Kauniita! Ja upeasti toteutettu kalenteri!

  VastaaPoista

Kommentti piristää päivääni :)