sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Hyvää isänpäivää!

Tänä aamuna herättiin isänpäivään jo aamukasilta kun lapset herätti : ) Pöydässä odotti kahvit kaadettuina kuppiin ja kakku keskellä pöytää. Meidän perinne on Daim-kakku aamupalaksi ; ) Herkuttelua riittää koko päivän kun käymme molempien isejä tervehtimässä. Lapset olivat tehneet lahjoja ja kortteja, joten minä en sitten miehelleni tehnyt korttia.

Appiukolle ja isälleni tein kortit vasta tänä aamuna. Idean näin Taitopuoti Paperinauhassa käydessäni, joten kiitokset sinne! Artin leimakuva on leimattu Heenulta, rekisterikilpileima on oma. Valkoisen leimapaperin värjäsin DistressInkin musteilla. Taustapaperin ostin viimeksi käydessäni Paperinauhasta ja nauha on Halpa-Hallista.
********************************************************************

Muistuttelen vielä askartelutapaamisesta Kauhajoella, Räimiskällä 18.11. eli siis viikon kuluttua : ) Meitä on tulossa nyt noin 12, ja lisää vielä mahtuu mukaan. Tervetuloa! Vitosen maksua vastaan saat pöytäpaikan ja murkinaa, hyvää seuraa : ) Muista mukaan jokin alusta/tabletti pöytää suojaamaan ja tarvitsemasi askarteluvälineet -ja tarvikkeet. Mukaan otan Sixxixin ja stansseja. Nähdään Räimiskällä!

2 kommenttia:

  1. Upeita kortteja:) kiva tuo leimasin, mullakin on tuo ..en oo saanut aikaiseksi käyttää..muutamia avaimenperiä olen tuolla tehnyt kutistemuoville...

    VastaaPoista
  2. Kiitos Carola! Mullakin tuo rekkari-leimasin on ollu hetken aikaa, mutta nyt on tullu käytettyä ; )

    VastaaPoista

Kommentti piristää päivääni :)