tiistai 13. marraskuuta 2012

Bialla leikkimistä ja muistutus : )

Olinpa tässä yksi maanantai-ilta Taitopuoti Paperinauhan Bia-kurssilla. Heillä on nyt niin hyvä tarjous Bind-it-all-laitteesta kaupanpäällisineen, että hainpa sen sitten samalla reissulla. Kiitokset Heenulle kun ylipuhui lähtemään mukaan. Kurssilla oli mukavaa, jokainen sai tehdä itselleen kirjasen joko irtosivuilla tai muistilehtiöllä. Minähän en hirveästi ole Biaa käyttänyt, vain tekemieni joulukalenterien tekemiseen. Nooh...hätäsenä sitte tein toiseen kanteen väärin reiät, unohdin kääntää....mutta mua se ei haittaa. Taisin olla ainut porukasta, joka teki kirjan muistilehtiöllä. Katotaan nyt vaihdanko vielä kannen tekstin. Aluksi ajattelin, että jos muistilehtiön sivuille leimaisi leimoja muistiin, ettei tulisi ostettua vahingossa niitä mitä kotona on jo.


Lehtiön takana huomaa, että kirjainpaperi on väärinpäin.
***************************************************************

Muistutus tulevana sunnuntaina 18.11. olevasta askartelutapaamisesta Kauhajoella Räimiskällä! Kivan tähäre-askartelukaupan Katri keksi meille tapaamiseen osallistuville kivan yllätyksen : ) Kun teet tilauksen nettikaupasta etukäteen, saat noutaa sen tapaamisesta. Ja se ylläri oli se, että saat -20% alennuksen! Alennuksen saat koodilla "tapaaminen". Joten ostoksille Kivan tähären-nettikauppaan! Katrilla on muuten myynnissä myös Bia-laite ja kierteitä, vink, vink ; )

2 kommenttia:

  1. Hyvä idea tuo leimat-kirjanen. Itsekkin oon miettinyt, että pitäis leimata itselleen leimat muistiin, muistaisi mitä omistaa, myydyt/annetut vois yliviivailla ja silti jäisi muistiin, että tämmöisenkin joskus omisti :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vierailusta blogissani. Itse asiassa hieno tuo muistilehtiökirja ja myös ideasi leimata siihen leimasimesi - sitä voisin hyödyntää itsekin :)

    VastaaPoista

Kommentti piristää päivääni :)