sunnuntai 4. marraskuuta 2012

50v-hääkortti ja moottoripyörä

Työkaverini esitti kainon toiveen hääkortista vanhemmilleen. Heillä on vaatimattomasti 50v-hääpäivä, ja kun tunnen heidät, oli todella mukava lähteä korttia tekemään. Toiveissa oli humoristinen kortti, jossa näkyisi myös moottoripyörä. Kraftin Kimmien leimoista löysin mieleiseni, tyttäreltäni löytyi naisleima ja kaverilta lainattu mies, kiitokset Heenulle! Sitten sain idean, että nimet ja häävuosi näkyisi, stanssailin sitten kuviot rekisterikilpi-leimalla leimattuun kilpeen.

Kortti on koko A5, leimakuvat mahtuu reilusti esille ; )

Kortissa on tilaa vielä runolle ja kortin antajien nimille*****************************************************************

Kurkistus jouluun-tapahtumassa yksi hittituotteeni oli joulukalenteri. Laitanpa tänne esille yhden niistä, joka meni kaupaksi. Tuntuu hassulta kun nyt ulkomaisissa blogeissa alkaa näkyä joulukalentereita. Eilen bongasin yhden ohjeenkin joulukalenteriin Stempeleinmaleinsin sivuilta, omani olen Mariannne kuvan perusteella itse mitat päätellyt ja tehnyt jo pari kuukautta sitten ; ) Tein aika simppeleitä versioita.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää päivääni :)