maanantai 1. lokakuuta 2012

Reippaalle kasikymppiselle, 1v-prinsessalle ja Askartelutapaaminen Räimiskällä

Sain taas ihanan tilauksen, huumorikortti 85v täyttävälle mummelille : ) Tässä taannoin olin Paperinauhan värityskurssilla ja siellä värittelin Prismacoloreilla Art Impressionin pyöräilevän pariskunnan. Nappivalinta tähän korttiin, kortin tilaajan mukaan. Leimakuva on itsessään aika iso, joten koristeet jätin minimiin. Teksti "Elämä on ihanaa" sopi minun mielestäni tähän todella hyvin, vai mitä mieltä te olette? Kun olisi itsekin tuossa iässä vielä noin menevä : )


Sama kortti mutta kuvattu jälleen kerran yömyöhään valoissa, ihan erisävyiseksi tulee. Tilaaja oli tyytyväinen ja se on pääasia : ) Paperit on Tildaa, stanssatut aidat on Kirsiltä stanssattu, kiitokset Kirsille!

********************************************************************

Eilen 30.9. oli Askartelutapaaminen täällä Kauhajoella, toimin järjestäjänä ja olin todella tyytyväinen kun meitä oli paikalla 13. Muutama peruutus ja muutama mieluinen yllätys, kiitokset kaikille paikalle saapuneille! Aika meni todella nopeasti hyvässä seurassa : ) Meillä oli mukana muutama pieni poikakin askartelemassa, hienosti pojat viihtyivät ja kiltisti olivat : ) Juteltiin vähän, että olisi mukava treffata vielä ennen joulua.

Tänään kävin sitten jo varaamassa uudestaan tilat askartelutapaamiselle. Tervetuloa sunnuntaina  18.11. Räimiskälle askartelemaan, minulle saa ilmoittautua : ) Alustavasti varasin tilat klo 12-18, mutta jos haluatte voidaan alottaa aiemminkin. Sen varauksen otan, että jos meitä on tulossa alle kahdeksan, joudun perumaan tapaamisen. Eli pöytäpaikan ja ehkä murua rinnan alle saa vitosella, saadaan sillä tilavuokra maksettua. Kahvia, teetä, mehua ja keksiä jäi, joten niitä ainakin tarjolla : )
Tervetuloa sunnuntaina 18.11. klo 12-18 Kauhajoelle Räimiskälle askartelemaan,
laitetaan joulukorttipaja vauhtiin : )

********************************************************************

Laitanpa loppuun vielä  la-su-välisenä yönä tekemäni kortin. Onnittelut Usvalle ku tiistaina täytät 1v!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää päivääni :)