sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Hymy huulessa : )

Osallistuin tänään toista kertaa Kurkistus Jouluun-tapahtumaan Kauhajoen Ammattikoululla, ihana päivä takanapäin. Tällä kertaa ilmoitin itseni ajoissa, mutta mikä siinä on, että myytävien tuotteiden tekeminen jää aina viime tinkaan.... : ) Aloitin siis ajoissa, mutta kun ajatus ja ideat rönsyilivät...tein sitten mitä huvitti ja niin paljon kun huvitti. Annan kuvien puhua puolesta.

Pia ja tyttäreni myyntipöydän takana. Pialla myynnissä harmonikka-koruja, tyttäreni teki leipomuksia ja minä tuhersin kaikkea muuta : )Tankku ja Heenu, ja pöytä täynnä ihanuuksia
Laitan tähän vielä vähän lähikuvia tekeleistäni.
Joulukalenteri, ajatus lähti täältä, aivan ihania töitä MariannellaJospa sitä nyt painuis nukkumaan kiitollisena siitä, että kauppa kävi. Ens vuonna sitten ehkä uudestaan : ) Kiitokset kaikille ostoksilla ja jutuilla kävijöille : ) Hymy huulessa jatkan askarteluja, muutaman tilaustyönkin kun sain. Joulukalenterinkin saa pian ottaa käyttöön ja ruveta laskemaan öitä jouluun : )

4 kommenttia:

 1. Oletpa ollut ahkerana :) Itsekin pitäisi saada ensi viikon myyjäisiin jotain aikaiseksi ja aika vähän olen tähän mennessä tehnyt :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Pakko oli olla ahkerana, kun kerran oli varannut myyntipöydän : ) Ajatukset vaan rönsyili, ja sitä olis halunnu tehdä vielä lisää erilaista. Ehkä sitten ensi vuonna ; )

  VastaaPoista
 3. Ahkera nainen!! Ja kaikkiea ihanaa olit myyjäisiin valmistanut. Tuo joulukalenteri idea on kyllä todella kiva!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Mari-Susanna! Likan kanssa leivottiin muffinsseja ja riisimurokarkkeja myyntiin, sai likka sit itelleen myös taskurahaa. Mukava tapahtuma tuo Kurkistus Jouluun : )

  VastaaPoista

Kommentti piristää päivääni :)