tiistai 30. lokakuuta 2012

Tavataan taas Kauhajoella Räimiskällä?

Nyt kun Kurkistus Jouluun-tapahtuma on takanapäin, kerkeän taas keskittyä uuteen askartelutapaamiseen : ) Elikkäs, olen taas varannut meille tilat askarteluun Kauhajoen keskustassa sijaitsevalle Räimiskälle.

Tervetuloa siis 18.11 klo 12-18 askartelemaan hyvässä seurassa! 

Otan varmaan taas Sixxixini ja stansseja mukaan, ja tarjolle pientä purtavaa ja juomista. Jokainen siis muistaa ottaa jonku suoja-alustan ja tarpeelliset tykötarpeet. Ite ajattelin, jotta voisin tehdä joulukortteja, sesonkiaika kun on ; ) Mutta kukin tekee mitä haluaa, viimeksikin skräppääjiä oli paikalla. Pöytäpaikan ja purtavaa saa viidellä eurolla/hlö, sillä saadaan paikan vuokra maksuun : )
Facebookissa olen perustanut oikein tapahtuman tälle tapaamiselle, ja sitä kautta meitä on ilmoittautunut nyt 9 henkilöä, joten lisää mahtuu vielä. Räimiskällä on hyvät ja tilavat tilat : ) Kivan tähären Katri osallistuu myös tapaamiseen, ja hän ehdotti, että tilauksia voi tehdä netin kautta ja tilaukset saa sitten Räimiskällä. Säästää postikulut. Tapaamisen yhteydessä voimme pitää pienimuotoisen askartelukirpparin, josko joku haluaa päästä eroon askartelutavaroistaan, vaihdella yms.

********************************************************************

Muutamat synttäritkin oli sitten viime viikonloppuna, lauantaina juhlittiin kummityttöni 3v-synttäreitä. Pinkkiä ja lilaa pienelle prinsessalle. Neiti oli innoissaan kun sai lahjaksi kassakoneen, saa leikkiä kauppatätiä ; )


 Ja sunnuntaina käytiin sitten myyjäisten jälkeen vielä anoppini synttäreillä. Tällä kertaa käytin vintage-kuvaa ja pyöreää korttipohjaa. Vähän erilainen kortti vaihteeksi. Tuo kortissa käyttämäni pitsi loppuu pian, pitäis lähteä pitsikaupoille. Anopille lahjaksi annettiin lahjakortti kampaajalle. Seuraavaksi taidetaankin juhlia isänpäivää...täytys varmaan niitäki kortteja tehdä ; )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää päivääni :)