lauantai 22. syyskuuta 2012

Vaippakakku ja vauvakortti

Pieniä vauvoja on tullut lähipiiriin ja yhtä pientä miestä käytiin torstaina katsomassa : ) Tein vaippakakun pitkästä aikaa ja kortti tietenkin. Samalla tuli käytettyä arvonnassa voittamiani materiaaleja, kiitokset Mallulle!

Voittamani arpapalkinto, kiitokset!

Vaippakakku poikavauvalle

Lauran korttihaasteeseen tällä vauvakortilla


 Ja koitan samalla onneani Lauran korttihaasteessa, haaste #53: punaista, sinistä, vihreää ja keltaista. Kaikkia värejä löytyy, timantit on vaaleanpunaiset. Tulipahan ekan kerran käytettyä muistaakseni Näpsäkästä ostettua kakkupaperia. On sen verran ison kokoinen, että jääny käyttö vähemmälle. Ja huomasinpa senkin, että nuo vaaditut värit löytyy myös vaippakakusta ; )

Nyt olis muutama päivä vapaata...mutta kun pitäis tehdä sellasia kotihommia, varaston siivoamista ja järjestämistä ja ku mua ei yhtää kiinnostais! Mieluummin sitä askartelis : ) Tänään viä kerkiäis askarrella, jos alottas huomenaamulla sillä tylsällä varaston penkomisella...Hyvää viikonloppua ja kiitokset ihanista kommenteistanne!

4 kommenttia:

 1. Upea vaippakakku! Täytyykin kokeilla ensi vuonna siskon tulevalle lapselle;)

  VastaaPoista
 2. Nanna, kuva ei kerro edes kaikkea mitä kakku sisälsi. Kakun keskellä piilossa oli tuttipullo, tukemassa kakkua. Kakun takana valokuva-albumi, alareunassa tuttipaketti, body, sukat, puruleluja. Ja koko paketti meni vaippoja. Kakku sisälsi siis kaikkea tarpeellista pikkupojalle : ) Muutama kumilenksu meni vaippoja rullatessa, mutta tykkään, että kiva kakku tuli!

  VastaaPoista
 3. Todella upeita ja suloisia molemmat työt!

  VastaaPoista
 4. Minulla on sinulle jotain blogissani ;P

  VastaaPoista

Kommentti piristää päivääni :)