maanantai 10. syyskuuta 2012

Tervetuloa Askartelutapaamiseen Kauhajoelle 30.9!

Hip, hei! Saatiin aikaiseksi varattua tilat Kauhajoen Räimiskältä eli nyt olis mahdollisuus
innokkaiden askartelijoiden kokoontua : )

Eli tervetuloa Kauhajoen Räimiskälle sunnuntaina 30.9.! Tilat on varattu klo 12-18 ja jokainen voi tulla ja mennä omia menojaan, ei siis haittaa vaikka et heti klo 12 ole paikalla : ) Ajateltiin, että vitosen maksua vastaan saa pöytäpaikan ja murua rinnan alle. Otan ilmoittautumisia vastaan, ilmoita samalla jos sinulla ruokarajoitteita. Olisi todella mukavaa nähdä monta askartelusta innostunutta paikan päällä : )

NUORISOTALO RÄIMISKÄ

Käyntiosoite Urheilutie 4, 61800 KAUHAJOKI

 ********

Edit: Tällä hetkellä ilmottautuneita on noin 15. Nyt on hyvä aika vielä ilmottautua mukaan, tiedän sitten varata tarpeeksi evästä paikan päälle. Olisi hyvä jos otat pöydän suojaksi alustan, omat välineet & tarvikkeet. 

Edit2. Tervetuloa kuvassa näkyvästä oikeanpuoleisesta ovesta, raput ylös ja perimmäiseen isoon huoneeseen. Siellä nähdään!                 

3 kommenttia:

 1. Jee, täytynee yrittää järjestellä.. Aikataulu on meikäläisen kannalta äärimmäisen kehno, mutta katotaan :)

  VastaaPoista
 2. Voi, onpa huono päivä minulle :(
  Olen jo pidempään toivonut että lähialueelle tulisi joku tapaaminen, että näkisin kuinka te taitavat kortintekijät livenä toimitte. Täytyy vain toivoa että tapaamisia tulisi toistekin.
  Maarit

  VastaaPoista
 3. Ei muuta kun ehdotuksia kehiin, että koska seuraava tapaaminen järjestäisiin?! Ja tervetuloa Merkkari vaan paikalle, vaikket koko aikaa kerkeäisikään olla : )

  VastaaPoista

Kommentti piristää päivääni :)