perjantai 31. elokuuta 2012

Megapostaus...haasteita ja Ruokamessuja...

Nyt tulee oikein megapostaus, toivottavasti jaksatte lukea loppuun asti ; )

Kannattaa lukea Ilkka-lehteä, sieltä bongasin 40%-alennuskupongin Paperinauhan kivijalkakauppaan Seinäjoelle. Heenu oli kiltti ja toimitti mulle Paperinauhasta Prismacolorit, kun ite en päässy kaupalle käymään töiden takia. Harjottelin eilen illalla niillä värittelemistä, kiitokset opastuksestakin Heenulle. Sain aamulla sitten idean käyttää värittelemiäni kuvia, tein pari korttia. Rauhassa sain askarrella kun kaksi lapsista oli koulussa ja nuorinkin eskarissa.

Ensimmäisellä kortilla osallistun Lauran korttihaasteeseen #50. Haaste täyttää vuoden, onnittelut! Värit ovat hassun värisiä...tumma taustapaperi on vihreää, näyttää ihan harmaalta kuvassa : /  *******************************************************************


Toisella kortilla ajattelin osallistua Paskarteluhaasteeseen # 152. -Bingo. Bingorivikseni valitsin keltainen, kuvioleikkuri, oranssi. Tilda-tyttösella on keltainen tukka, kukat oransseja ja kuvioleikkuria olen käyttänyt takasivulla ja kannessa on stanssattu kellokuvio.

Mä ihailen toisten hienosti tehtyjä ja hienosti kuvattuja kortteja...ehkäpä joskus sais investoitua kunnolliseen kameraan ja kyhätä kasaan jonkin sortin "kuvausteltta". Kovin värittömiltä nuo kuvat vaikuttavat kun ei ole kunnon valoja eikä luonnonvaloa. Mutta näillä mennään!


********************************************************************

Loppuun vielä muutama kuva Kauhajoen ruokamessuilta, nummijärvisen Ite-taiteilija Alpo Koivumäen teoksia . Kävin siellä tänään kun tyttäreni oli laulamassa muutaman luokkakaverin kanssa. Kaikkea hyvää tuli ostettua: valkosipuli-lööki-salaatinkastiketta, chili-versio myös. Pirjon Pakarin leipää, toffeeta, 4H-pisteeltä porkkanoita, omenahilloa, toiselta kojulta kakkukoristeita,  Enkelin Eväspussilta karkkipurkkeja, isännälle mustaa makkaraa yms.Kannattaa poiketa Kauhajoella tänä viikonloppuna! Me syötiin aivan kielen mennessään vievää suklaakakkua Valkoisen Puun kahvilassa Ruokamessuilla...namskis! Huomenna olis töitä ja Tommin Tallilla lastentapahtuma, joten taitaa askartelut jäädä vähiin viikonlopun aikana....
Pukkilan ja Hyypän koulun oppilaita

Hevos-taideteos

Lehmä : ) Aivan on näköönen!

Sammakko
6 kommenttia:

  1. Kauniita ja kivasti sommiteltuja kortteja molemmat!

    VastaaPoista
  2. Suloisia kortteja! On tuo niin epistä, itse luen Pohjalaista, eikä kyllä noin ihanaa alennuskuponkia ole silmään pistänyt, niin sisarlehtiä kuin ovatkin. =) Joka tapauksessa hienot, herkät kortit!

    VastaaPoista
  3. Ihania, upeita kortteja molemmat!!

    VastaaPoista

Kommentti piristää päivääni :)