keskiviikko 8. elokuuta 2012

Magnoliahaaste # 106 kesä

Kesälomalla piipahdettiin Ruotsin puolella. Magnoliakauppa oli haaveissa ja sinne Boråsiin sitten yhtenä päivänä ajeltiinkin. Sieltä ostetuista materiaaleista sitten teinkin kortin. Kirpparilta löysin pitsiä ja pussillisen nappeja. Pandurossakin poikettiin, sieltä papereita ja korttipohja. Kortin sisällä on nappeja, lintukuosinen paperi. Talon emäntä ja isäntä ruokkivat pikkulintuja puun juurelle. Otin kuvan kortista kyseisen puun oksilla.

Kuvan kortista otin Eskilstunassa, jossa pyörimme pääasiassa. Kauniissa kukkapuutarhassa nappasin pari kuvaa kortista, jossa kiitetään talon emäntää : )


 Osallistun tällä kortilla Magnoliahaasteeseen #106 kesä10 kommenttia:

 1. Voi miten ihana kortti!! Todella kaunis!

  VastaaPoista
 2. Hieno sommitelma leimakuvista, ja paperit aivan ihania.

  VastaaPoista
 3. Suloinen kortti ja pitsi näyttää todella kauniilta!

  VastaaPoista
 4. Kiitokset mieltä lämmittävistä kommenteistanne : ) Ite tykkäsin kun sain tehdä kortin saajaa kuvastavan kortin. Pitsi oli löytö ja Magnolian paperitkin on niin ihania...

  VastaaPoista
 5. Ompas aivan ihastuttava kortti ja niin ihanan "revityn" näköinen, tykkään tosi paljon :))

  VastaaPoista
 6. Kauniin kesäinen kokonaisuus!!!

  VastaaPoista
 7. valtavan kaunis kortti!! ihania yksityiskohtia!! =)

  VastaaPoista
 8. Kiitos, kiitos! Reissun päällä mulla ei ollu kummosia askartelukamoja mukana, muuta ku leimaväri ja kynät. Mut kyllä sitä saksilla saa hienosti ressattua paperien reunoja ; )

  VastaaPoista
 9. Olenkin ihan unohtanut käydä blogissasi kurkkimassa. Vähänkös olen kateellinen, kun Boråsiin pääsit. Toi asia on vain mun haaveissani :) Todella ihastuttavan kortin olet tehnyt :)

  VastaaPoista

Kommentti piristää päivääni :)