keskiviikko 29. elokuuta 2012

Läksiäiskortti...jälleen...

Hyvä työkaveri päätti kääntää uuden lehden elämässään ja tekee tällä hetkellä viimeistä työpäiväänsä... Halusin muistaa häntä erikoisella ja hänen näköisellä kortilla. Kukat olis saanu olla varmaankin kans tulipunaisia ; )

Magnoliahaasteessa #107 oli aiheena taikakortti, sitä sitten kokeilemaan ; ) Haasteeseen en voi ottaa osaa, koska leimakuva on Kenny K, mutta ajattelin silti laittaa tekeleeni tänne esille. Ja kuvat on taas otettu yöllä, kello tais olla lähempänä yhtä yöllä kun kortin valmiiksi sain....ja aamulla iloisena töihin : )

Punasta se olla pitää!
Tässä näkee kortin taian

Taakse vielä signeeraus
Viime sunnuntaina sain Tankun ja pari muuta ystävää luokseni pikavisiitille askartelemaan. Eilen sainkin viettää mukavaa askartelupäivää Heenun kanssa, kiitokset hänelle! Pian uudestaan : ) Pitäis pian saada kasaan askartelutapaaminen tänne Kauhajoelle, olisko innokkaista tulijoita jos paikka saataisiin varattua?

2 kommenttia:

  1. Juu olisi innokkaita tulijoita... :D Ainakin minä ;) Varsinkin jos joku vielä ilmoittaisi päivästä blogissani. Seinäjoen tapaaminen meni nimittäin aivan totaalisesti ohi, kun en ollut huomannut yhtään ilmoitusta. Walkers voisi olla aika hyvä pitopaikka... ;) Olen nimittäin sitä jo vuoden ainakin suunnitellut, mutta nyt olen päättänyt palata asiaan vasta ensivuonna, jos jostain luottamustoimistani luopuisin, niin voisi jäädä aikaa sille oikeallekin elämälle...

    Korttisi on muuten todella magea! Tykkään hurjasti :)

    VastaaPoista

Kommentti piristää päivääni :)