perjantai 17. elokuuta 2012

Lomalla...Ruotsissa asti!

Viime kesänä käytiin neljän päivän sukulaisvisiitillä Ruotsin puolella ja niin kivaa oli, että päätettiin tänäkin kesänä lähteä.  Mulla oli loma vasta näin loppukesästä, mutta kerettiin ennen kuin lasten koulut alkoi.

Kovasti netin kautta kateltiin kuinka pitkä matka on Eskilstunasta Magnolian kauppaan Boråsiin ; ) Ja mehän ajettiin sinnekin! Vaatimattomat 4 tuntia per sivu meni ajaessa, kerran poikettiin menomatkalla hampurilaiset syömässä ja takaisin tullessa syötiin eväät autossa. Ihan siis päiväseltään käytiin, nähtiin hienoja maisemia matkalla.


Meidän perhe suosittelee, hyvät hampparit, hyvä palvelu ja hyvän tuoksuiset vessat ; )

Vähän vielä matkaa Boråsiin

Taidemuseon oikeassa kyljessä Magnolia-kauppa

Kakarat kaupan portahilla

Ostokset on tehty : )


Lapsille leikkinurkka

Muutama leimasin poikineen










Kaupan takaosassa myytiin myös sisustustavaraa, mutta en mä sinne puolelle kerinny ollenkaan. Leimasimia, kukkia ja papereita löytyi todella paljon. Stansseja ja muuta askartelujuttua vähemmän. Distressin Markereita tuli ostettua tuolta myös. : ) Se oli mulle yllätys, että myynnissä olevat leimat oli kaikki mounttaamattomia. Hintataso oli aikalailla sama kuin Suomessa. Euron huono kurssi ( 0,811) pisti vähän miettimään, että mitä ostaa mutta kun kerran tuonne asti ajoimme, tottakai tuli tehtyä hankintoja. Vajaa pari tuntia tuolla pyörin, enemmänkin aikaa olisin saanut kulumaan ; ) Katsotaan, ehkä jonakin toisena kesälomana vois ottaa tavoitteeksi yön Boråsissa ja tietenkin visiitin Magnoliakauppaan!

3 kommenttia:

  1. Oijoi mikä leimasintaivas:)) Ja tytärkin varmaan sai jotain kivaa hymystä päätellen;-DD

    VastaaPoista
  2. Oi, mäkin tahon tonne Magnolian kauppaan!

    VastaaPoista
  3. Kyllä se sellainen "karkkikauppa" oli, että silmät söis enemmän kuin maha ; )

    VastaaPoista

Kommentti piristää päivääni :)