tiistai 6. tammikuuta 2015

Poika tuli sukuun

Muksut saivat uuden serkun kuukausi sitten kun siskoni sai poikavauvan. Löysinpä facen askartelukirpparilta ihanan vauvaleimasimen ja siitähän sitten tein kortin. Samalla tuli korkattua juna-stanssikin, jonka olen joskus aikoja sitten ostanut.

Lahjaksi tein toivomuksesta vaippakakun. Pari bodya, paita ja sukkia, koristeena myös leijona-pehmolelu lakki päässä ja purulelu. Nauha kakun ympärillä on varastosta löytynyttä hyllynreunapitsiä. Kuuskymmentäkolme vaippaa sain kakkuun mahtumaan, on niitäkin sitten hetkeksi aikaa. Mukava tälläsiä on pitkästä aikaa tehdä. Seuraavaksi sais sitten suunnitella kastekortin....vielä idea on hakusessa.

Mä olen pitänyt lomaa askartelusta, on vielä siivoamatta askartelupöytäkin. Se kipinä voi löytyä jo pöydän siivoamisestakin ja blogeissa kierrellen. Instagram ja Pinterest on hyviä paikkoja idean metsästykseen mutta se toteutus puuttuu ;)

2 kommenttia:

  1. Kiva ja tarpeellonen tuo vaippakakku. Sama täällä, ei ole mitään inspistä askarteluun. Olen nyt kutonut sukkia pitkästä aikaa :)

    VastaaPoista
  2. Vieläkään en ole askarrellut...taitaa mennä viimeiseen yöhön taas ennen kuin tarve on ;) Tyttärelleni ja isälleni pitäisi seuraavaksi tehdä synttärikortit. Ja synttärit on jo ens viikolla!

    VastaaPoista

Kommentti piristää päivääni :)