sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Hiljaista korttirintamalla mutta askartelutapaamista odotellessa!

Tää alkuvuosi on tuntunut siltä, että töitä, töitä vaan ja aika ei ole riittänyt askarteluille. Toisaalta ehkä inspiraation puutekin on vaikuttanut asiaan. Monestihan askartelen illalla kun lapset on saatu nukkumaan ja nyt on tuntunut siltä, että on ollut pakko nukkua. Töissä kiirettä aikaa, joten se kyllä vie puhtia pois. Mulla on tunnin matka töihin, joten näillä hankalilla keleilläkin on varmaan osuutta asiaan, kädetkin meinaa väsyä.

Mutta asiaan, olen muutaman kortin väsännyt kun tarvetta on ollut korteille lähipiirin synttärien ansiosta.

Esikoiseni täytti juuri maagiset 13 vuotta ja hänelle rustailin kortin. Tällä kertaa käytin 3D-kuvaa Gorjussilta. Kuvasta käytin kylläkin vain alimman kuvan, enkä alkanut kasata kerroksia ollenkaa. Kehykset tein kimaltavasta hopeakartongista ja kohotin 3D-teipillä. Turkooseja kukkia ja pahvinumerot, jotka kuorrutin glitteriliimalla. Taustapaperin olen ostanut Paperinauhasta, turkoosia sävyä sekin.

Seuraavana päivänä olikin sitten oman isäni syntymäpäivä. Miesten kortit on aina haasteellisia, mutta tällä kertaa käytin kuvaa isästäni. Loput materiaalit löytyikin valmiiksi stanssattuina kuorista askartelusalkustani. Minimaaliset koristelut, muutama neppari vain kulmissa. Ruskealla musteella värjäsin valkoisia papereita, että sopii paremmin kuviopapereihin.


Sitten vielä esille kortti, jonka tein siskoni pojalle ristiäisiin. Poika sai nimekseen Sisu! Sisukas poika on, kovasti ei juhlallisuuksista piitannut mutta kahvitilaisuudessa sitten jo unikin maittoi. Kastekortti tällä kertaa eri sabluunalla kuin jotka olen aiemmin tehnyt. Sain Hempukalta leimata bambi-leimalla tapaamisessa Seinäjoella ja nyt käytin korttiin. Mietin kaksi kertaa, että alanko värittää sitä ja tällä kertaa päätin kokeilla vain pelkästään leimattua kuvaa. Koristeena pari kukkaa, paria eriväristä kartonkia. Glossya laitoin silmiin ja sorkkiin. Ressasin papereiden reunat ja mustetta väriä tuomaan.

Ja sitä inspiraatiota kun vielä odottelen isommalla voimalla, niin ajattelin että josko sitä saisi askartelutapaamisessa!

 Joten askarrellaan kimpassa 15.2. klo 12-17 Nuorisotalo Räimiskällä Kauhajoella. Tervetuloa mukaan!
Ilmoittautumiset minulle joko facessa tai spostiin, 10.2. mennessä. Vitonen pöytämaksua, että saadaan paikan vuokraa maksuun. Samalla voi myydä askartelutarvikkeitaan jos haluaa. Kahvit ja mehut tarjoan minä, ja ehkä jotain pientä purtavaakin. Räimiskällä on mikro ja jääkaappi, joten omiakin eväitä voi ottaa mukaan. Muista mukaan askartelualusta pöytää suojaamaan.  Jos et ole aiemmin osallistunut tapaamiseen Räimiskällä, niin tulee sisään oikean puoleisesta ovesta ja portaat ylös ja käytävän perällä on tilava askarteluhuone. Rohkeasti mukaan vaan!


5 kommenttia:

 1. Minä olisin mielelläni tullut mukaan, mutta nuo lehmät... Meillä isäntä vielä teloi nilkkansa torstaina niin olen yrittänyt tehdä mahdollisimman paljon hänenkin hommiaan. Toivottavasti teillä oli mukava tapaaminen ja saitte paljon aikaan ;) :D

  VastaaPoista
 2. Ai niin kortitkin ovat tosi ihunia :) Tuo gorjuss sopii ihan täydellisesti sen ikäiselle neitokaiselle.

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo 13v-kortti!
  Olen poistamassa Inspishaasteen omaa blogia, sillä haastehan muutti minun blogiini kokonaan. blogissani on myös muita haasteita ja arvontoja toisinaan, joten toivon sinun tulevan mukaan.
  Tässä osoite, niin löydät perille. Blogin nimen alapuolella on alaotsikot, joiden takaa löytyy kaikkea kivaa. :)
  tervetuloa!
  http://somanyinspiration.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Heippa!
  Haastoin sinut mukaan kysymyshaasteeseen, jonka ideana on saada näkyvyyttä pienille blogeille! :)
  http://pienisisustaja.blogspot.fi/2015/04/haastetta-pukkaa.html

  VastaaPoista

Kommentti piristää päivääni :)