torstai 1. tammikuuta 2015

Joulukorttikimara


Vuosikin kerkesi vaihtua ennen kuin kerkesin joulukortteja tänne laittamaan esille. Bloggeri vaihteeksi tökki kuvien lataamisvaiheessa, joten suosiolla pidin vähän taukoa. Muiden blogeissa olen kumminkin käynyt kurkkimassa ;)

Flunssa iski juuri pahaan saumaan  joulukuun alussa ja korttien teko jäi kesken, kun postituspäivä-deadline tuli. Osa joille olin ajatellut kortin lähettäväni, jäi tällä kertaa ilman. Ei vaan yksinkertasesti jaksanut kun yritti puolikuntosena töissäkin olla ja välillä saikulla kotonakin. Tälläkin hetkellä niistelen ja kurkkua kutittaa. Tuntuu, että jouluviikolla olin kunnossa kunnes viime viikonloppuna taas alkoi nenä vuotaa ja veto pois.

Muutamat kortit tein kansalaisopiston kurssilla. Jos laittasin neki samalla tänne näytille ja itelle muistiin.


Ja vielä lisää kortteja, mä kun en kovin montaa samanlaista tee...Nämä on tehty Seinäjoen askartelutapaamisessa ja joulupukki-kortit Kauhajoen askartelutapaamisessa.


Koululle tein opettajille ja keittäjälle sekä taksikuskille suklaakortit. Ne väänsin viimesenä yönä ennen kuin koulu loppui...Ekan version, vintage-kuvallisen suklaakortin, tein askartelutapaamisessa Ylöjärvellä.
Jäiköhän mulla viä jotaki laittamatta näytille... Lisätään viä muutama kortti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää päivääni :)