perjantai 5. joulukuuta 2014

Sininen ja valkoinen

P'skarteluhaaste #257 Vellum
Ihailin tässä taannoin Facebookin askarteluryhmässä tämän tyylistä tunnelikorttia. Nyt kun oli pari päivää vapaata, niin etsin ohjeen netistä ja eikun tuumasta toimeen. Loppujen lopuksi ihan kiva tehdä kun oli valmiiksi stanssattuja kuvioita, joista sitten koosti kortin.

 P*skarteluhaasteeseen #257 ajattelin tällä kortilla osallistua. Lumihanki kolmessa kohdassa on tehty vellumista, jota vaadittiin tämän kerran haasteessa. Enkelistanssi ja tähtikaari-stanssin ostin Ylöjärven askartelutapaamisessa Dekoreten Ritalta. Aivan ihania stansseja! Kuusia tuunasin lumiaineella ja hileillä, ne teinkin edeltävänä iltana sarjatyönä niin saivat kuivaa kunnolla.

Samalla tyylillä olin samana yönä tehnyt toisenkin kortin...siinä se yö sitten hurahtikin kolmeen saakka askarrellessa ;) Harmittaa kun itse en omista tuota Mama Elephant- stanssia, jolla saa kiva lumihangen ja tuo yläreunan stanssi on kans kiva. Kumpaakin olen saanut lainata askartelutapaamisessa, kiitokset lainasta!

Kummastako tykkäät enemmän? Porokortin tein ensin, siitä mulla oli visio valmiina. Sen jälkeen tein enkelikortin. Isänmaalliset värit käytössä näin itsenäisyyspäivän alla :)

6 kommenttia:

 1. Oi oi miten kauniita molemmat.
  Hyvää Itsenäisyyspäivää sinulle.

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään alemmasta! Se on ihan mun näköinen - mutta tuo ylempi on juuri sellainen minkä voisin omille isovanhemmille antaa. Kauniita molemmat!

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään itekki enemmän tuosta porokortista. Sisko jo tilaili itelleen sellasta, tykkäsi myös. Nyt pitää vaan keskittyä yksinkertasempien korttien tekoon, että saa joulukortit ennen perjantaita kirjotettua ja postiin. Mulla on siis osa vielä tekemättäkin!

  VastaaPoista
 4. Ihania molemmat korttisi. Tuo korttimalli on tosi kiva, pitää joskus itsekin kokeilla sellaisen tekemistä.
  Ehkä tuo porokortti enemmän kuitenkin miellyttää.

  VastaaPoista
 5. Porokortti saa pisteet multa,vaikka kumpikin on kyllä kivoja:)
  Niissä on paljon kaikkea kivaa katseltavaa!

  VastaaPoista

Kommentti piristää päivääni :)