torstai 24. toukokuuta 2012

Tilaus-tuparikortti nuorelle parille

Sain maanantaina tilauksen uuteen kotiin muuttaneelle nuorelle parille. Halusin kokeilla jotain erilaista, en ole ikinä kolmea leimasinta maskannut.
Käytin kolmea eri Magnolian leimasinta, maskasin ne ja värittelin Promarkereilla. Pilvi-leimasin on myös Magnolian ja sain sitä Tanjalta tässä taannoin lainata, kiitos! Kohotin ne korttipohjasta kohotarrapaloilla. Takakannen Käsintehty-leimakuva on saatu Pauliinalta, kiitos myös sinulle!

Ei tuottanut tuskaa miettiä, millaisen kortin tekee. Vähän helpotti kun tunnen tämän nuoren parin : ) Tällä kertaa kuvasin jopa kortin sisältä ja takaa, harvemmin niin tulee tehtyä. Kortin sisään leikkasin Kivan tähärestä ostettua vihreää paperia, samaa laitoin etukanteenkin. Liimasin myös kaksi Kivan tähärestä ostettua avainta, puolihelmet omaa varastoa. Kortin päällä oleviin pilviin laitoin glossya, samoin kukkiin, talon ikkunoihin. Sydänkakkupaperi on Paperinauhasta. Onnea-leima Presentosta. Kukat omaa varastoa, ostettu milloin mistäkin : ) Ja kimalleliimaa piti pikkusen laittaa. Ressailin ja distressin mustetta laitoin ressattuihin paperinreunoihin. Kortille tuli vähän kokoa, Paperinauhasta olen ostanut Kraft A4-koon taitettu korttipohjia, mukana tuli C5-kirjekuoret.

Osallistun tällä Lauran Korttihaasteeseen 36: Haasta itsesi. Haastoin itseni maskaamalla kolme eri leimaa : )

Nuoripari
Kukkarykelmää sydämen päällä, hienot pilvet, puolihelmiä

Lähikuvaa parista, pieniä laserperhosia koristeena

Lintu on päässyt pesästään, avaimet onneen

Takakannessa nimmari

6 kommenttia:

  1. Vautsi, hienoa työtä olet tehnyt, maskaukset ja kaikki! Värit on niin suloiset ja kauniisti koristeltu. Pilvi näyttää hienolta ja kivat myös nuo kaksi avainta :o) Taatusti saajansa ilahtuu :o)

    VastaaPoista
  2. Wow, tää on tosi upea! Ihanat yksityiskohdat :)

    VastaaPoista
  3. Kivan tunnelmallinen kortti, hieno totetus!

    VastaaPoista

Kommentti piristää päivääni :)