perjantai 18. toukokuuta 2012

Kevään juhlat-rinki, yo-kortti ja rippikortti

Olen ollut mukana Kevään Juhlat-ringissä, aiemmin esittelin äitienpäiväkortin. Sain materiaalit yo-korttiin Katjalta, enkä tietenkää muistanu ottaa materiaaleista kuvaa : / Mutta kiitokset Katjalle! Ensin halusin kokeilla embossaustussilla embossaamista yolakki-leimakuvaan...no ei onnistunut. Valkoinen osa jäi tussin väristä johtuen sinertäväksi, ja kun mustan olin embossannut ensin, valkoista tuli myös mustan alueelle....Se oliki hyvin opettavainen kokeilu! Toisen leimakuvan sitten värittelin promarkereilla ja laitoin mustan lipan alueelle glossya kiiltoa tuomaan. Aika simppeli toteutus, mutta mulle kelpaa : ) Kraft-korttipohjalle aika luonnollisia värisävyjä. Alin kerros taisi olla tapeettia, sit beige-paperi ja kuviollinen taisi olla tulostettua paperia. Kiekura jälleen Magnolia-stanssilla. Kukat olivat kankaisia, ääriviivatarra.


********************************************************************

Seuraavaksi sain materiaalit hääkorttiin Helenalta. Leimakuvan olen väritellyt, mutta kortin kasaaminen on vielä jäänyt. Mä en tiedä miks koen hääkorttien teon jotenki vaikeana. Ehkä se on siinä kun pitäisi saada juhlava, näyttävä ja muutenki upee kortti. Mutta kortin teen tässä tulevan lomani aikana ja laitan näytille : )

Viimeisenä ringissä olin minä ja lähetin materiaalit rippikorttiin. Pusseja tehdessäni tuntu, ett tota olis kiva lähettää ja tota...eli kuoreen tuli paksuutta kun en osannut valita mitä jättäisin pois. Matskua siis riitti! Ja tälläisen rippikortin minä räpelsin. Tulipahan käytettyä säästettyä kierrätystavaraa samalla, cd-levyjä riittää : )


 Paperit ovat Tildan, punchattuja lehtiä, kukat sekalaisia kukkapurkistani, kiekura Magnolia, dropseja, pari sydänhelmeä, sideharsoa, paria nauhaa, lasten korusta perhonen, kakkupaperisydän, cd-levy.

1 kommentti:

Kommentti piristää päivääni :)