torstai 17. huhtikuuta 2014

Eläimellistä menoa...

Tällänen värittely tällä kertaa, värittelyn olen joskus Paperinauhan kurssilla aloittanut ja nyt vasta sain tehtyä loppuun saakka. Appiukolle tämän kortin tein, ja kortin sisälle sujahti useita raaputettavia arpoja ;) Harvinaista onnea oli se, että neljä viidestä arvasta toi voiton, pieniä summia kylläkin.  Miesten kortit on aina haastavia, tällä kertaa Penny Blackin siili oli mun valinta ja koristeeksi vain puolihelmiä.

4 kommenttia:

 1. Kivan vahvat värit! Mieskortit onkyllä haasteellisia, mutta tämä on erityisen onnistunut =))

  VastaaPoista
 2. Hieno kortti! Mun blogi ei oo näyttänyt näitä sun uudempia päivityksiä sivupalkissa :/ Aattelin, ettet oo töiltäs ehtinyt päivitellä - mutta täälähän on vaikka mitä! Koitan uusia sitä lukulistaa jos sais sen jotenki päivittyyn...

  VastaaPoista
 3. Toikohan tämä äskeistä kommenttiani näkyville...?
  Yritän rukata blogini asetuksia niin, että saisin nää sun päivitykset uudestaan näkyviin. Pitkään aikaan ei oo sivupalkkiin tullut näitä sun kortteja - luulin, ettet oo tehnyt mitään - mutta täälähän oli vaikka mitä nättiä!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Marjo ja Tanja, kyllä sun kommentti tuli, odotti vain mun tarkistusta ;) Oon yrittäny päästä eroon roskapostista ja yrittäny säätää noita kommenttiasetuksia. Jotaki oon tosiaan askarrellu ku on ollu tarvetta, nytkin pitäisi pari korttia tehdä kun vain sais taas idean!

  VastaaPoista

Kommentti piristää päivääni :)