perjantai 4. lokakuuta 2013

Askartelutapaamisesta ja Tallinnan visiitistä :)

Blogin päivitys on jäänyt taka-alalle syksyn myötä. Lapset alotti koulun ja tuntuu, että äitikin saa käydä koulua lasten kanssa läksyjä tehden. No, alotinpa muutamalla kansalaisopiston kurssillakin, että itelläkin on jotakin muuta töiden vastapainoksi :) Ostin uuden kameran ja kurssille menen, jotta opin sitä myös käyttämäänkin. Ehkä sitten tänne blogiin tulee vähän laadukkaampia kuviakin ;) Nyt mennään vielä vanhalla kamerallani otetuilla kuvilla.

Askartelutapaaminen sujui mukavasti! Olin positiivisesti yllättynyt kun meitä oli niin monta ja uusiakin kasvoja oli mukana. Meitähän oli pitkin Pohjanmaata...Seinäjoki, Lapua, Kurikka, Närpiö, Teuva ja Kauhajoki oli edustettuna ;) Ja ens kerralla mahtuu mukaan muualtakin päin, tervetuloa vaan! Hempukan blogista löytyy kuvaa ja juttua tapaamisesta, mulla jäi kamera kotiin tälläkin kertaa. Mä sain askarreltua jopa neljä joulukorttia, niistä kuvaa sitten myöhemmin. Tulipahan samalla korkattua stansseja, joita olin ostanut Tallinnan reissulla.

Tallinnassa kävin noin kuukausi sitten, pääsin mukaan Teak:laisten reissulle täältä Pohjanmaalta. Ensin suunnattiin Karnaluksiin, sieltä ostelin pussillisen tavaraa. Tankun blogissa on kuvia hänen Karnaluksin reissulta, minähän en edes muistanut kuvata koko paikkaa. Äkkiä se kaksituntinen siellä meni, tietysti joku vajaa puoli tuntia meni kassajonossa seisoessa ja omaa maksua maksaessa. Paperikukat maksoivat siellä 0,96 per nippu (sis alv) mutta huomasin kuittia tarkistaessani, että kassa oli ottanutkin 1,90. Palasin kuitin kera ja kassa korjasi erheensä.Olishan siellä ollut nauha, lanka ja kangas poikineen ynnä muuta kun tukusta on kyse, mutta mä säästelin rahojani myös askartelukauppaan. Zelluloosin ovien takana käytiin ihmettelemässä lauantai-aamuna, mutta eihän se ollut edes auki viikonloppuna. No, ehkä sit ens kerralla! Muiden tehdessä reissut Virukeskuksen kauppoihin ja toisen visiitin Karnaluksiin, mä sain kyydin ihanalta kuljettajaltamme Rocca Al Maren kauppakeskukseen. Sain tunnin aikaa, sen käytin kokonaan Kunst ja Hobi Galleriissa. Siellä ihastelin erilaisia stansseja, ostinkin muutaman, mutta leimoja siellä oli tosi suppea valikoima. Silti löysin sieltä monenlaista, paperikot oli sopivasti -20 % alessa.


Vanhassa kaupungissa pyörittiin illalla ja porukalla käytiin syömässä Olde Hansassa. Monet naurut siellä naurettiin, caccarat tuli testattua jälkiruokana... Kiitokset mukavalle Teakin porukalle, aika meni kuin siivillä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää päivääni :)