maanantai 18. kesäkuuta 2012

Synttärikortti kesäkuun neidolle ; )

Pikkuveljeni kihlatulla oli syntymäpäivä eilen. Tottakai melkein koko perheen voimin askarreltiin kortit. Olipahan kerrankin aikaa ja lapsetkin olivat innostuneita. Omaan korttiini löysin leimakuvavarastosta ainokaisen leimakuvani kissasta makoilemassa rintsikoissa, leimasin on Penny Blackin. Synttärisankari on kissafani. Korttipohja saatu siskolta, stanssailin kiekuran (Sixxix) ja sain esikoislikalta stanssattuja kukkia, perhonen on myös saatu, muistaakseni salaiselta ystävältä ; )

Lapset tonkivat leimakuvavarastoa ja löysivät sieltä mieleisensä. Tässä tulee siis sekalainen seurakunta kortteja. Muuten askartelurintamalla on ollut hiljaista...ei vaan ole saanut aikaiseksi...Kotia ja pihaakin on hoidettava, ja reilu viikko sitten oltiin PAMin järjestämällä Pamfest-tapahtumassa Jäähallilla ja Linnanmäellä. Viikko sitten käytiin esikoislikan kanssa pikakierroksella Seinäjoen askartelukaupoissa: Puoti-Pike, Näpsäkkä ja Taitopuoti Paperinauha. Kaikista tarttui jotain mukaan ; ) Että materiaalia löytyis kyllä, inspistä ja vapaata aikaa odotellessa...

Tyttö 10v tekemä kortti magnoliahaasteen #105 luonnoksen mukaan

Tyttö 6v tekemä kortti, eikä saanut teipata ollenkaa korttipohjaan kiinni ; )

Poika 8v tekemä kortti, äiti auttoi vain paperien leikkaamisessa ja teippaamisessa

Penny Blackin kissa rintsikoissa, aika hauska, vai mitä ?

4 kommenttia:

 1. Onpas hienoja kortteja! Taitavia lapsukaisia!

  VastaaPoista
 2. Jopas on synttärisankari saanutkin liudan ihania itse tehtyjä kortteja! Ja tuo kissa rintsikoissa on kyllä mainio :o)
  Hauskaa juhannusta!

  VastaaPoista
 3. Oi miten olettekin oikein porukalla tehneet hienoja synttärikortteja:) Itse kans tykkään tuosta ritsikkakissasta:)))
  Kiitos kun tulit lukijakseni, minä myös yritän tässä sinut sitten bongata:))
  Aurinkoisia päiviä, meillä ainakin lämmintä riittää;-)

  VastaaPoista

Kommentti piristää päivääni :)