maanantai 3. lokakuuta 2011

Sain tunnustuksen : )

 
Kiitos Tankku! 
Tämä on ensimmäinen saamani tunnustus! :)
Tunnustuksen saaneen pitää;

1. Kiittää tunnustuksen antajaa.
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta.
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään.


Kerronpa sitten vähän itsestäni..


1. Leimailuun tutustuin varmaan joskus 2007 vuonna ja Maijun korttigalleria-blogi oli se ensimmäinen blogi, jota aloin seurata.

2. Ekat leimasimet ostin Seinäjoen Käsityö-messuilta Heinikan osastolta. Tein ekat joulukorttini silloin leimaamalla.

3. Tykkään leimailla ja tehdä kaikenlaista. Välillä helmijuttuja, välillä ommella Tilda-juttuja mutta tällä hetkellä teen enimmäkseen paperiaskartelua. Tuunailen rasioita ja teen kortteja leimaamalla.

4. Epäsäännölliset työajat ja perhe-elämä tekee sen, että mä tuunailen ja tuherran aina yleensä öisin ; ) Silloin saa rauhassa tuhertaa...

5. Lempileimasimia ovat Magnolia, Kraftin Kimmie, Doodle Factory, Mo Manning. Yleensä korttini ovat aika yksinkertaisia koristeluiltaan, välillä tarkoituksella hyvin pelkistettyjä ja sitten taas yritän tehä hörselöä.

6. Joulukorttitehdas on lähtenyt käyntiin vielä vähän hitaasti, tällä hetkellä valmiina vasta kaksi joulukorttia... Monesti teenki joulukortteja tyyliin sata vähä ennen kun ne pitää lähettää...

7. Viime vuosina olen halunnut ilahduttaa työkavereita korteilla ja tuoda hyvää mieltä. Jokaisen omaan pukkarin oveen olen laittanut kortit pääsiäisenä, ystävänpäivänä ja jouluna : )

8. Etelä-Pohjanmaalla kun asun on must shoppailupaikkoja: Taitopuoti Paperinauha Seinäjoella ja Kivan tähäre Kauhajoella. Seinäjoella on myös Näpsäkkä ja Puoti-Pike. Oon aatellu että olis kiva käydä joskus ihan paikan päällä Paperellassa.


Annan tämän tunnustuksen:
- Itte tehty
- Taavanainen
- Pammun p*askartelut
- Hattara
- Tinksitiina
- Jehkotar
- Merkkari
- Ninarsku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää päivääni :)