torstai 11. elokuuta 2011

Nopsaan menee nää lomapäivät...

Aamusella laitoin kaksi koululaista valokuvauskuntoon (eilen eka päivä koulua ja tänään oli jo valokuvaus) ja sen jälkeen juniori viisvee intti, että leimaillaan!

Eilen ostin Seinäjoelta Lakeuden Shoppis-kirpparilta "tee itse"-muistipelipaketin ja kun olin luvannut niin olihan sitä pakko sitte leimailla. Mallailin leimakuvia ja totesin, että Doodle Factoryn örkit olis mukavan kokosia ja helppoja viisveen värittää. Likka alko värittää, ja aina välillä piti muistuttaa, että väritä kaksi aina samanlaisiksi ; ) Leikkasin leimakuvat piparireunasella Fiskarssin ympyräleikkurilla ja työ eteni nopsaan. 

Välillä kävin hierojalla ja poikettiin Kivan tähäre-liikkeessä tää Kauhajoella. Juuri oli tullut lähetys Magnolian leimasimia ja stansseja. Mä olen nyt avain-stanssien onnellinen omistaja : ) Leimasimia en kerenny vielä kattomaan, josko sit huomenna. Katrilla on siellä myynnissä miekkoja ja viisvee valitsi sitte miekat siskolleen ja veljelleenkin. Kotio ku päästiin alettiin maalata miekkoja, värit oli hopea, kulta ja turkoosi. Hankalinta on aina se odottaminen...ku maalaaminen on niin hauskaa, eikä malttais lopettaakaan! Illemmalla sit liimailtiin timantteja miekkojen kahvoihin. Nyt aattelin vielä lakata niitä niin jospa ne timantit pysyis kauemmin siinä kahvassa.

Illalla sit jatkoin muistikorttien kasaamista. Leikkasin 6*6 tuuman papereista taustat leimakuville kortteihin ja teippasin leimakuvat kiinni. Nyt mietin korttien takapuolien tekemistä ja jos viä laittas kontaktimuovia päälle. Mulla ku ei ole laminointikonetta...ainakaan vielä ; ) Että pientä projektia on päällä, mutta kortteja en ole yhtäkään tehnyt. Esikoislikka jo esitti  toiveen, että "Äiti, koska me tehdään kortteja..." Likka ku sai tänään yllärinä postissa kirjeen, jossa toteutettiin hänen salaisia toiveitaan Koukussa Kortteihin yhteisön kautta. Kiitokset Piialle, Tiia oli onnellinen!
Nukuin sit viisveen kans reilun kolmen tunnin päikkärit, että tänään on ollu oikein ihana rento lomapäivä!

3 kommenttia:

  1. Heips ja tervetuloa blogimaailmaan mukaan :) Kauniita töitä tuolla ekassa postauksessasi!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Lomalla vielä ollaan, mutta askartelupöydän ääreen en ole kerennyt. Tänään kävin markkinoilla ja pesin mattoja. Esikoislikka kyseli taas, ett äiti koska askarrellaan ; )

    VastaaPoista
  3. Kiitos kauniista sanoistasi :) Ne lämmittivät mieltäni kovasti.

    VastaaPoista

Kommentti piristää päivääni :)