perjantai 21. kesäkuuta 2013

Hyvää juhannusta!

Blogissa on ollut hiljaista...lomareissulla ei tule päivitettyä blogia :) Mutta aattelin nyt laittaa tänne näytille pari korttia jotka on viime aikoina tullut tehtyä. Lomalla en ole vielä kerennyt askartelemaan, josko nyt juhannuksena olisi siihenkin aikaa.

Pojalle tuli kutsu koulukaverinsa synttäreille. Monesti poika tekee itse kortit, mutta tällä kertaa minä tein ajanpuutteen vuoksi kortin. Valmiiksi väritelty kuva ja simppelit sinivoittoset paperit, puolihelmiä.

**********************************************************************

Lomareissumme teimme Suomen toiselle puolelle, Ilomantsiin. Siellä on miehen puolen sukua, viimeksi 12 vuotta sitten olemme siellä käyneet. Silloin esikoinen oli vasta massussa tulonpäällä. Kiitokseksi kaikesta, tein viimeisenä yönä kiitoskortin, kuvakin otettu yöllä... Kortin tein Joensuusta Kätevä-Käsi-askartelukaupasta ostamistani tarvikkeista. Kukan ostin Santikista, Joensuun Taitokorttelista. Facebookin puolella kyselinkin vinkkejä Joensuun askartelukaupoista, kiitokset vinkkejä antaneille!

Forever Friends-kuva
 Tässä vähän kuvia lomamatkalta...

Parppeinvaara, hyvää karjalaista ruokaa



Parppeinvaara


Parppeinvaara, näyttely

Ilomantsin Viinitorni
Luonnonpuisto Ilomantsi
Nalle-ja nukketalo Ilomantsissa, Presidentti-maatuska

Nalle-ja nukketalossa oli noin 3000 nukkea
Nalle-ja nukketalo
Taistelijan Talo Ilomantsi
Sotahistoriaa Taistelijan Talolla
Möhkön Ruukki

lauantai 8. kesäkuuta 2013

Arvontaa Sormet Musteessa-blogissa

Mukaan arvontaan : Sormet Musteessa-blogissa on namua tarjolla : )

Valmistuneelle ja kiitoskortteja

Tälläsen kortin sain näperreltyä Kauhajoen askartelutapaamisessa :)

Odd Girl-leimaa sain lainata tapaamisessa, ja kuva on väritelty Prismacoloreilla. Tällä kertaa itellä ei ollut tarvetta valmistumiskortille, mutta sellaisen tein kun inspiraatio iski. Harvinaista kun kortin sai loppuun asti valmiiksi tapaamisessa ;)

Kokeilen osallistua tällä kortilla Paskarteluhaasteeseen, Värilastu. Kortista löytyy muutamaa muutakin värisävyä, joten haasteen ylläpitäjät päättäköön voiko kortilla haasteeseen osallistua. Värilastun värejä ovat keltainen, vihreä, sininen ja harmaa.


                              *************************************************

Samalla laitan näytille muutaman kiitoskortin. Tyttäreni 7v teki kiitoskortit eskariopettajalle, eskarin avustajalle ja päiväkodin hoitotädeille. Perhosstanssia sain lainata Ritalta Sastamalan askartelutapaamisessa, kiitokset Ritalle! Tyttö tykkäsi askarrella, perhoskortit oli nopea tehdä.