perjantai 27. huhtikuuta 2012

Bloginamua tarjolla Täyttä elämää-blogissa


Aivan ihana namu, onnea Täyttä elämää, pian 200 000 kävijää täynnä mittarissa!

Kevään juhlat-rinki 1/4 Äidille

Sain osallistua Kevään juhlat-rinkiin. Ensimmäisenä materiaalit lähetti Tanja. Materiaaleista en muistanut ottaa kuvaa, mutta Tanjan blogista näet kuvan niistä. Jotain pientä jäi käyttämättä, vihreä ja pinkki nappi, yksi kukka ja violetti haaraniitti. Paperit käytin yhtä pinkkiä palaa lukuunottamatta.


Tämän kortin voisin antaa ihan ikiomalle äidilleni : ) Ruskea ja vihreä ovat äitini lempivärejä, pinkki piristää kortissa muuten yleisilmettä. Kiitokset Tanja ihanista korttimateriaaleista! Osallistun tällä kortilla Lauran korttihaasteeseen #32- Naiselle. 
Seuraavana ringissä on Yo-juhla. Ringissä ovat mukana myös Katja ja Helena.

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Pojille synttärikortteja

Miehen siskon pojat täyttivät viikonloppuna 18v ja 20v. Poijaat rupee jo oleen isoja, mutta kortit silti väsäsin. Lahjaksi annettiin rahaa ja tikkarikukkakimput. Harmi ku en muistanut ottaa kimpuista kuvaa. Ne ostin valmiina Halpa-Hallista, 19 tikkaria kimpussa. Autokortin sarjakuvan olen joskus leikannut autolehdestä talteen, hauska mielestäni : ) Värittelin sitä vähäsen Promarkereilla, olis ollu muuten niin väritön. Alemmassa kortissa käytin Paperinauhasta ostamiani My Minds Eyen Kraft-papereita.

Automiehelle autokortti, onnea 20v!

Pian saa vaihtaa kaksipyöräisen nelipyöräiseen, onnea 18v!

perjantai 20. huhtikuuta 2012

40v-synttärikortti

Synttäreitä riittää : ) Työkaveri täytti maaliskuun lopulla 40v. Tein hänelle puna-mustan kortin. Leimakuva on tällä kertaa väritetty Inktensen kynillä. Yleensähän värittelen leimakuvat Promarkereilla, muutaman Copicin tussinki omistan. Punaisella tussilla väritin numerot 4 ja 0 paperista, ja glossya päälle. Pitsin pala ja timantteja, se on siinä!



torstai 19. huhtikuuta 2012

tuunattu lasipurkki ja synttärikortti

Työkaverilla oli syntymäpäivä. Halusin häntä ilahduttaa pienellä lahjalla. Viikonloppuna lasipurkki tyhjeni aprikoosihillosta, ja se oli sopivan kokoinen pussilliselle turkinpippureita : ) Kortin olin jo aiemmin tehnyt Magnoliahaasteen mukaan. Jäi vain silloin julkaisematta, myöhästyin haasteesta. Luonnos oli kiva, sitä voi toistekkin käyttää apuna. Vasta töissä hoksasin, että unohdin kuvata tekeleeni. Ihanat oranssit työmaan komerot loistaa taustalla ; )




keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Vauvakortti pienelle tytölle

Ystäväpiirissä on syntynyt muutama vauva. Yhden pienen tyttövauvan näin eilen, aivan ihana pakkaus oli! Pienen lahjan annoin ja kortin tietenkin tein. Leimasin on Magnolian, äiti sai lainata sitä neitikuusveeltä. Tekstin olen saanut jossain tekstivaihdossa. Hempeät värisävyt tällä kertaa, ihan kiva omasta mielestäni : )


perjantai 13. huhtikuuta 2012

Magnoliahaaste #96

Magnoliahaaste #96 luonnos



Tummalta näyttää kortti tässä kuvassa ja valossa

Kimalle näkyy tässä kuvassa ; )
Pitääpä koettaa onneaan Magnoliahaasteessa, tällä kertaa tekemäni kortti sunnuntaina 6v-synttäreitään viettävälle nuorimmalle tytölleni.

torstai 12. huhtikuuta 2012

Sydämelliset synttärikortit


Laitanpa tänne näytille kortit, jotka tein helmikuussa. Nuorin siskoistani ja hänen miehensä juhlivat silloin synttäreitään. Syntymäpäivät ovat niin lähellä ystävänpäivää, joten kortin muotokin on sydän : ) Pitsiä kokeilin, kortista tuli elävämpi. Miehen kortin kohdalla emmin pitsin kohdalla, mutta laitoin kumminkin. Vähän erilaiset, talviset synttärikortit. Meillä on tämä alkuvuosi yhtä synttärien juhlimista. Ensi sunnuntaina meidän perheen nuorineiti juhlii 6v-synttäreitään...ja minäkin vanhenen vuodella tänään ; ) Huomenna olisi tiedossa kakun leipomista, neiti toivoo suklaakakkua.

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Tuunattu laatikko

Saimme kutsun 8v-synttäreille. Sain idean tuunata laatikko, ja sinne sisään synttärilahja. Päällystin laatikon kuviopaperilla, reunoja maalasin valkoisella akryylimaalilla. Koristeeksi päälle laitoin tekemäni rosetin, sen päällä yksi kukka. Kukista ja lehdistä sommittelin rykelmän yhteen nurkkaan. Laserperhoset ja stanssatut kirjaimet. Onnittelut Alissalle!

kortti siskolleni ja hänen miehelleen

Pääsiäisen aikaan juhlittiin siskoni ja hänen miehensä synttäreitä. Siskoni tykkää väreistä ja violetti on yksi niistä.

Leimakuvan leimailin Tanja. H:lta, kiitos! Pohjan bongasin jostain haasteesta. Ripottelin Pealmakeria leimakuvan ympärille, kimalleliimaa alla.


Poikani 8v teki myös tädilleen oman korttinsa, leima on Doodle factoryn.

Poika itse valitsi leimakuvan (Doodle factory) ja paperin, äiti auttoi leikkaamisessa : )

 Siskon mies tekee töitä traktorin kanssa, joten hänelle sitten töihin liittyvä kortti.

Maatalo Doodle factoryn, traktori Leimailutaivaasta ja mies askartelukirpparilta. Glossya navetan ikkunoissa yms.

Poikani teki myös kortin tätinsä miehelle. Olen ylpeä, hienot värivalinnat mielestäni : )

Onnea-leima Presentosta, Greeting Farmin poika askartelukirpparilta

 Harvoin kaksin saadaan pojan kanssa askarrella, mukavaa oli!